Uutinen

Toukokuussa kasvuun puhkeavat luonto ja Elintarvikepäivä

Julkaistu:

Ruoka-alan asiantuntijoiden vuoden kohokohtaan Elintarvikepäivään on aikaa kaksi kuukautta. Se tarkoittaa, että nyt kannattaa olla aikainen lintu ja ilmoittautua tapahtumaan 23.3. mennessä edullisella early bird -hinnalla. Sen jälkeen hinnat nousevat.

Osallistumismaksulle saa runsaasti katetta, sillä kyseessä on korkealaatuinen koko päivän tapahtuma 13. toukokuuta uutuuttaan hohtavalla, arvonsa mukaisella Finlandia-talolla.

Elintarvikepäivä on tunnettu huippupuheenvuoroistaan, kiinnostavia ruoka-alan teemoja luotaavista sessioistaan sekä hyötytiedosta kotiin vietäväksi ja omaan työhön sovellettavaksi. Unohtamatta tietenkään herkullista ruokaa ja sen äärellä tapahtuvia kohtaamisia uusien ja vanhojen tuttujen kesken.

Tai näyttelyaluetta, jolla lukuisat näytteilleasettajat täydentävät päivän antia tuoden ohjelmaan oman asiantuntemuksensa ruoka-alan kasvulle.

Toukokuussa nimittäin sekä luonto että Elintarvikepäivä puhkeavat kasvuun. Päivän teeman mukaisesti Elintarvikepäivässä ruokitaan kasvun kierrettä ja kasvuteema leikkaa läpi koko tapahtuman ohjelman.

Kasvun kierteen vahvistamista tarkastellaan peräti 30 puheenvuorossa useista näkökulmista. Elintarvikepäivässä kuullaan, miten muun muassa markkinoiden murros, elintarvikevienti, innovaatiot, data ja digi, ruokapalvelut, sääntely sekä veto- ja pitovoimainen työelämä pystyvät kiihdyttämään ruoka-alaa nousuun.

Tämän vuoden huippupuhujista mainittakoot Rabobankin strategisti Cyrille Filott, joka tietää, miten ruoka-ala voi löytää kasvun siemeniä haastavina aikoina, Paulig Oy:n CFO Juha Väre, joka kertoo kasvun eväistä kansainvälisen suomalaisen yrityksen näkökulmasta sekä valtakunnansovittelija Anu Sajavaara, joka luotaa vuoropuhelun merkitystä tulevaisuuden kilpailukyvyn ja kriisinkestävyyden kasvattamiseen.

Kasvua ei kukaan saa aikaan yksin, vaan se tehdään yhdessä. Liity kasvun kierteen ruokkijoiden joukkoon ja tule mukaan Elintarvikepäivään!

Lue lisää ja ilmoittaudu www.elintarvikepäivä.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finlandia-talon kuva: Pete Laakso

 

Kysy lisää

Marleena Tanhuanpää

Johtaja

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset