Webinaari: Uudistava viljely – mitä yrityksen pitää tietää?
- Alkaa:
- Päättyy:
- Sijainti:
- Teams
Haluatko syventää yrityksesi vastuullisuustyötä ja vahvistaa ruokaketjun kestävyyttä? Tule mukaan infowebinaariin, jossa sukellamme uudistavan viljelyn mahdollisuuksiin!
Baltic Sea Action Groupin (BSAG) julkaisema Uudistavan viljelyn tehokurssi on maksuton ja tiivis tietopaketti, joka tarjoaa tutkittua tietoa ja konkreettisia työkaluja elintarvikealan yrityksille. Kurssi auttaa yrityksiä edistämään huoltovarmuutta, viljelijän toimeentuloa sekä ympäristön hyvinvointia omassa roolissaan.
Webinaari tarjoaa kattavan katsauksen kurssin sisältöön ja sen hyötyihin elintarvikeyrityksille. Opit, miten uudistava viljely tukee yritysten vastuullisuustavoitteita ja koko ruokaketjun resilienssiä. Saat konkreettisia esimerkkejä ja näkökulmia sekä tutkimuksen, yritysten, että viljelijöiden osalta. Kuulet lisäksi, miten yritykset, kuten Nestlé, jo edistävät uudistavaa viljelyä toiminnassaan ja hyödyntävät Uudistavan viljelyn tehokurssia työssään.
Tämä webinaari on suunnattu kaikille ruokaketjun yrityksille ja toimijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan sekä kehittää kestäviä toimintatapoja toimitusketjuissaan.
Tilaisuuden tallenne täällä (YouTube)
Ohjelma:
Tilaisuuden avaus
Mari Raininko, erityisasiantuntija, Elintarviketeollisuusliitto & Julia Kajas, suunnittelija, Baltic Sea Action Group
Carbon Action – yhteistyöllä kohti kestävämpää ruokajärjestelmää /esitysmateriaali
Johanna Siltala, yritysyhteistyöjohtaja, BSAG & Julia Kajas, uudistavan maatalouden suunnittelija, BSAG
Huoltovarmuutta ja resilienssiä ruokaketjuun /esitysmateriaali
Petri Jokela, uudistava viljelijä, Jokelan tila
Tutkittua tietoa uudistavan viljelyn hyödyistä yrityksille /esitysmateriaali
Katri Salovaara, uudistavan maatalouden projektipäällikkö, BSAG
Uudistava viljely Nestléllä – yritysten työkaluna Uudistavan viljelyn tehokurssi /esitysmateriaali
Nina Hannola, viestintäpäällikkö, Nestlé
Loppusanat: Tutustu Uudistavan viljelyn tehokurssiin!
Katso lisätietoa kurssista täällä
Lisätietoa
